– Huwelijk of partner registratie –

Na onze eerste kennismaking en jullie JA! tegen mij als trouwambtenaar maken we een afspraak om elkaar bij jullie thuis te ontmoeten. Ik wil jullie graag leren kennen om er zo voor jullie een passende, persoonlijke ceremonie van te maken. We bespreken jullie wensen en ideeën en ik voorzie jullie graag van goede tips en ideeën om jullie ceremonie onvergetelijk te maken! Hebben jullie kinderen dan betrek ik die ook graag bij de ceremonie en is bijvoorbeeld ook een kinderakte mogelijk.  Naast de informatie van jullie, wil ik ook graag wat informatie van degene die jullie dierbaar zijn, ouders, kinderen, familie, beste vrienden…. Na al de informatie verzameld te hebben maak ik van jullie liefdesverhaal een prachtige, interactieve speech en wordt de voltrekking, met een lach en een traan, een om nooit te vergeten!

Uiteraard verzorg ik ook de zaken die geregeld moeten worden met de gemeente, zoals het ophalen en retourneren van de akte en administratieve handelingen.

 

– Ceremonieel huwelijk –

Het kan zo zijn dat jullie al voor de gemeente zijn getrouwd, een geweldige trouwlocatie in gedachten hebben of een tijdstip waarop dat normaal gesproken niet kan? Dan kunnen jullie kiezen voor het ceremonieel huwelijk. Het officiële huwelijk kun je sluiten bij de gemeente om vervolgens te kunnen trouwen op de tijd en locatie die jullie willen en in aanwezigheid van al jullie familie en vrienden!

Zijn jullie voor de gemeente al getrouwd en willen jullie de ceremonie op een later moment of op een voor jullie bijzondere locatie laten plaatsvinden? Dat kan natuurlijk ook. Ik verzorg graag jullie ceremonie, zodat jullie echt het gevoel hebben dat die dag jullie trouwdag is.

 

– Verloving, jubileum, babyshower of… –

Misschien willen jullie helemaal niet trouwen maar wel de liefde vieren? Een verloving? Of een feest om te vertellen dat jullie een kleine krijgen? Een babyshower? Ook hiervoor kunnen jullie je verhaal laten vertellen op een persoonlijke manier tijdens een prachtige op jullie wensen afgestemde ceremonie! Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden! Hiervoor kunnen we een offerte op maat maken!

 

– Renewing your vows – de herbelofte –

Als jullie al getrouwd zijn kan het zo zijn dat door een bepaalde gebeurtenis is jullie leven jullie band enorm is versterkt of jullie door een bepaalde periode enorm naar elkaar zijn toegegroeid. Hoe mooi is het dan om, in bijzijn van jullie dierbaren, jullie JA opnieuw tegen elkaar uit te spreken? Dat ene moment nog eens intenser en bewuster dan ooit te beleven!

Of wellicht willen jullie je jubileum vieren met een mooie ceremonie? Het gewoon nog eens overdoen? Spreek opnieuw jullie belofte uit tijdens een prachtige persoonlijke ceremonie! En laat je liefdesverhaal vastleggen! Neem contact met mij op voor een kennismaking en het bespreken van jullie wensen, mogelijkheden en komen we samen met mijn inspirerende tips tot een prachtige ceremonie! ‘Vier de liefde!’ 

Volg Esther op Social Media: